Garancia

9 X GARANCIA ÖNÖKÉRT!

A termékeink és szolgáltatásaink magas minőségének köszönhetően a meglehetősen kisszámú garanciális problémák kezelésénél a legfőbb irányelvünk, hogy a megoldás a törvény által előírt kezelésen túlmenően, partnerünk teljes elégedettségéig tart.

Stabilitásunkat elsősorban a vevőink által tanúsított bizalomnak köszönhetjük, így jól felfogott üzleti érdekünk is azt diktálja, hogy minden helyzetben elégedettséget teremtsünk. Az Ön biztonsága a mi sikerünk alapja.

1. Telefonos garancia: Önnek üzletünkben egy állandó kapcsolattartója van, aki fogadja az Ön telefonhívásait, akihez tud bármikor fordulni, ha kérdése van, ha elakad a kivitelezésben, felújításban. 
2. Mosoly és kedvesség garancia: nálunk Ön a legfontosabb! Önt mindig szívesen, kedvesen és mosolygósan fogadjuk. Minden körülmények között törekszünk arra, hogy Ön az üzletünkben jól érezze magát, élvezze a keresgélést, válogatást, vásárlást. Segítséget adunk a helyes vásárlási döntéshez és a termékek helyes kiválasztásához. 
3. Szakértői garancia: szakértő kollégáink díjmentes szakmai tanácsadással és termékeink szakszerű bemutatásával segítik Önt, hogy ne érhesse bosszúság, és hogy a tudatosan vásárló, jól informált, a végeredménnyel hosszú távon elégedett tulajdonosok közé tartozzon. 
4. Probléma megoldási garancia: nincs olyan szakmai probléma, melyre nálunk nem talál megoldást, hiszen széles termékskálával, sok újdonsággal és maximális rugalmassággal tudunk reagálni a piaci igényekre. 
5. Szakember garancia: nem érheti Önt meglepetés, ha az üzletünk által ajánlott burkolót bízza meg a kivitelezéssel, hiszen ha megfelelő időben elkezdi a munkát, a megadott határidőre fogja befejezni, és az ajánlatban megadott árat kell fizetni a kivitelezés végén. 
6. Szállítási garancia: miattunk nem csúszhat a kivitelezése, hiszen a nálunk megrendelt terméket az ígért határidőre kiszállítjuk Önnek.
7. Ár garancia: biztos lehet abban, hogy a megrendelt termékeket az általunk készített és Ön által elfogadott ajánlatban szereplő árakon szálíltjuk és számlázzuk ki Önnek.
8. Elégedettségi garancia: a szakértőink által ajánlott szakemberek, és az általuk forgalmazott termékek garantálják a magas minőséget és az Ön elégedettségét.
9. Reklamációkezelési garancia: a nálunk megvásárolt termékek esetén a reklamációkat minden esetben kezeljük, soha nem hagyjuk magára a vevőinket ebben. Minden hozzánk beérkező reklamációt hozzáértő, kompetens személyek vizsgálnak ki. A reklamációk kivizsgálása során mindig azt helyezzük előtérbe, hogy megtaláljuk a megoldást az építtő számára. 3/2003. (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet az építési termékek műszaki követelményeinek, megfelelőség igazolásának, valamint forgalomba hozatalának és felhasználásának részletes szabályairól.

11/1985. (VI. 22.) ÉVM-IpM-KM-MÉM-BkM együttes rendelet egyes épületszerkezetek és azok létrehozásánál felhasználásra kerülő termékek kötelező alkalmassági idejéről
49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről


Regisztráció, vásárlás